Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Прекрасен апаратамент тип студио на първи етаж Свободен

Свържете се с нас за цена

Обща площ: 86.45 m2

Град: Черноморец, Вид имот: Апартамент
Тип сделка: Продажба
Нов/Препродажба: Ново строителство

Стаи: 1, Изглед: Басейн, Улица
Район: Черноморец - център, Етаж: 1, Ап.: 3

Прекрасен и светъл апартамент тип студио, разположен   на първи етаж в комплекс "Марина Хил", Черноморец. Застроената площ от 71.87 кв.м. предоставя възможност за функционално разпределение на пространството от бъдещите собственици.  В основното помещение са оформени три зони, които  допълнително могат да се отделят като  самостоятелни стаи: зона кухня , зона  хранене и зона сън.  Апартаментът разполага с напълно оборудвана баня с тоалетна. Една част от терасата е с гледка към вътрешния двор и басейна , а втората част  има  гледка към  улицата. Климатик. Кабелна ТВ и интернет. Асансьор. Такса обслужване.Охрана. Контрол на достъп.

Комплекс „Марина Хил“ е  разположен в тихо и спокойно място в центъра на Черноморец.Комплексът  разполага с подземен паркинг, детски кът, ресторант за бързо хранене и 24-часова охрана. Добър микроклимат за хора от всички възрасти.

  • Тухла, година 2009г.

Таксата поддръжка е в размер на 784 Евро без ДДС на година и включва:

✔ 24-часова охрана;

✔ Поддръжка и почистване на басейна и ползването му от страна на собствениците на жилища в сградата;

✔ Поддръжка и почистване на градината;

✔ Поддръжка на общото оборудване на комплекса и сградата;

✔ Поддръжка и почистване на общите части на сградата;

✔ Извозване на отпадъци.

 

 

Съгласявам се да получавам информация за продуктите на FPI Hotels & Resorts (Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД) чрез електронна поща (e-mail):

  

  

Свържи се с нас
Методи за плащане: