Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Комфортно студио с южно изложение Свободен

Цена: € 61300.00

Обща площ: 68.06 m2

Град: Черноморец, Вид имот: Апартамент
Тип сделка: Продажба
Нов/Препродажба: Ново строителство

Стаи: 1, Изглед: Градина
Район: Черноморец - център, Етаж: 3, Ап.: 9

Комфортно студио с южно изложение, разположено на трети етаж в  комплекс „Марина Хил“, гр. Черноморец.  Внимателно обмислената планировка позволява на бъдещите собственици да оформят няколко функционални зони в основното помещение: зона кухня, зона хранене, зона почивка и зона спане. Добрият дизайн може да превърне това  студио в изключително приятно място за летен отдих. Напълно оборудвана баня с тоалетна. Терасата е с гледка към градина, което е предимство за ценителите на тишината и спокойствието.Климатик във всяка стая. Кабелна ТВ и интернет. Асансьор.Такса поддръжка.Охрана. Контрол на достъп.

Комплекс „Марина Хил“ се намира в тихо и спокойно място в центъра на Черноморец. Комплексът разполага с подземен паркинг, детски кът, ресторант за бързо хранене и 24-часова охрана. Оптимален комфорт за хора от всички възрасти.

  • Тухла, година 2009г.

Таксата поддръжка е в размер на 515 Евро без ДДС на година и включва:

✔ 24-часова охрана;

✔ Поддръжка и почистване на басейна и ползването му от страна на собствениците на жилища в сградата;

✔ Поддръжка и почистване на градината;

✔ Поддръжка на общото оборудване на комплекса и сградата;

✔ Поддръжка и почистване на общите части на сградата;

✔ Извозване на отпадъци.

 

 

Съгласявам се да получавам информация за продуктите на FPI Hotels & Resorts (Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД) чрез електронна поща (e-mail):

  

  

Свържи се с нас
Методи за плащане: